Skal dine elever (7.-8. kl.) være madspecialister for en dag? Skal de parterer en kylling, lave deres egne grillpølser, bage brød og lave surt til deres burger og hotdogs?
Madspecialisterne har fokus på tre mindre erhvervsuddannelser: Slagter, Smørrebrød/cater og Bager, som tapper ind i gastronomiverdenen med andre vinkler end hvad vi kender fra kokkefaget. De kommer også til at arbejde med bæredygtighed, og får kendskab til forskellige råvarer og deres klimaaftryk. Eleverne besøger AARHUS TECH, hvor de har en hel dag i køkkenet. Den mad de tilbereder får de med hjem, så de kan præsentere og smage den sammen med deres familier.
Forløbet er rettet mod 7.klasse og er oplagt fx i Madkundskab (man Madkundskabsvalghold i 8. klasse kan også booke).
Forløbet er centralt finansieret fra Børn & Unge og er udviklet i et samarbejde mellem folkeskolelærere og faglærere fra AARHUS TECH, Skills Akademiet Vild med mad.
Det må ikke være transporten der afholder jer fra at booke forløbet.
Derfor er det er muligt at søge om refusion for befordring.
Kontakt Erhvervsplaymaker Christina Højlund på chhokn [at] aarhus [dot] dk eller mobil 4185 4000